ourcapabilitiesimg

hmg_top_divider

HMG Bedtextiel, uw betrouwbare en flexibele partner

Bied uw klanten nachtrust met producten van HMG Bedtextiel. Wij zijn dé specialist op het gebied van bedtextiel. Stap in de wereld van HMG Bedtextiel en laat u verrassen door het assortiment dat wij aanbieden: dekbedden, slaap- en decoratieve kussens, dekens, matrassen, boxsprings en veel meer.

Wij zijn al jaren een gerenommeerd partner voor nationale en internationale winkelketens, postorderbedrijven en groothandels. Voor de mogelijkheden tot een dealership, neem dan contact met ons op.

img_01

Comfortabele luxe bedtextiel

Wij zijn er trots op om één van de mooiste en meest comfortabele luxe bed textiel te produceren. Wij ontwikkelen en produceren alle producten en al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze experts kiezen de beste synthetische en natuurlijke vulmaterialen, waardoor wij onze kwaliteit waarborgen. Uw klanten zullen een goede en comfortabele nachtrust hebben en de dag energiek starten.

img_02

Plezier

Heerlijk slapen en bijkomen of relaxed zitten en chillen? Wij bieden diverse zitzakken en ligstoelen aan onder de merknaam sit&joy. Wij brengen twee keer per een nieuwe collectie uit met nieuwe modellen, materialen, kleuren en prenten. Het is ook mogelijk om zelf zitzakken te laten fabriceren. Meer informatie over sit&joy is te vinden op www.sitandjoy.com .

Familie
Lifestyle

Wij produceren diverse lifestyleproducten zoals decoratieve- en relaxkussens. Voor ieder lifestyle, van klassiek tot modern, hebben wij diverse exclusieve producten. Een bepaalde stijl, materiaal en/of kleur in gedachten? Geen probleem. Wij bieden ook de mogelijkheid om de lifestyleproducten op maat te maken.

img_05

Toppers | matrassen | boxsprings

Wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van boxsprings, matrassen en accessoires. Wij hebben een uitgebreid collectie van boxsprings, matrassen en matrastoppers. Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en bieden optimaal slaapcomfort en ondersteuning. Ontdek bij ons de nieuwste en beste ervaring van een goede nachtrust.

img_06

Private label

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw eigen private label te ontwikkelen. De mogelijkheden zijn onbeperkt; u kunt zelfs uw eigen verpakking met uw eigen merknaam krijgen. Voor de mogelijkheden tot een private label, vult u het contactformulier in.

img_04

Contact

.