Werken bij HMG Bedtextiel

Werken bij HMG Bedtexiel betekent dat jij deel uit maakt van een internationaal bedrijf waar waarde wordt gehecht aan de persoonlijke benadering en de prestaties om het beste uit iedereen te halen. Wij geven jou de kans om jezelf te ontwikkelen door uitdagingen aan te gaan met het team en de verantwoordelijkheid die jij krijgt. Op deze manier lever jij een bijdrage aan een internationaal bedrijf waar energieke, creatieve en getalenteerde mensen samen werken om doelen te realiseren.

 

 

Vacature: Junior medewerker ondersteuning Verkoop & Inkoop

 

WIJ ZOEKEN JOU!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met een sterke persoonlijke en constante drive om een optimale relatie met klanten en leveranciers te ontwikkelen en te behouden. Zowel het afstemmen van inkooporders met leveranciers als het onderhouden en optimaliseren van verkoop(handelingen) met klanten maakt een groot deel van je takenpakket uit.
De functie vraagt om een persoon met affiniteit voor de handel, die staat te popelen om commerciële activiteiten succesvol uit te voeren. Denk hierbij aan klantenacquisitie, onderhandelingen, maar ook aan administratieve ondersteuning.

Bedrijfsprofiel
H.M.G. Bedtextiel BV (afgekort: HMG) is een familiebedrijf in Eindhoven die zich bezig houdt met het produceren, importeren en verhandelen van bed & woontextiel. HMG is een goedlopend bedrijf met een volautomatische productielijn voor dekbedden, hoofdkussens en zitzakken die vrijwel iedere (r)e-tailer of groothandel binnen de branche in de Benelux kan en wil bedienen. De afdeling inkoop & verkoop van HMG houdt zich bezig met de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot klantcontact, orderverwerking, administratie en overige commerciële activiteiten. HMG is gevestigd op industrieterrein Acht in een modern bedrijfspand, makkelijk bereikbaar en vlakbij Eindhoven airport.

Bedrijfscultuur
Je komt te werken in een internationale en dynamische organisatie met veel beweging. Net als je collega’s ben je zeer flexibel als het gaat om het bereiken van commercieel succes. Je bent gemotiveerd om te slagen in je werk. De organisatie heeft een directe, open en informele cultuur met korte lijnen. Binnen het bedrijf is er perspectief om jezelf te ontwikkelen en te groeien naar een hoger functieniveau.

Functie vereisten:
• Je opleiding is MBO+ (minimaal), bij voorkeur HBO werk en denkniveau;
• Je bent commercieel , administratief en flexibel;
• Je bent bereid om initiatief te tonen;
• Je bereikt zelfstandig je targets maar bent wel een echte teamplayer;
• Je hebt een brede ervaring met MS-Office (Excel, Word), ervaring met Exact online is een pre;
• Je beheerst Nederlands en Engels uitstekend in zowel woord als geschrift, Duits is een pre;
• Je bent representatief en klantgericht;
• Je bent leergierig, hardwerkend, enthousiast en stressbestendig.

Wij bieden:
• Een informele, gezellige werksfeer, leuke collega’s, klanten en leveranciers;
• Een gevarieerde baan bij een dynamisch bedrijf;
• Een marktconform salaris (CAO Mitt);
• Een fulltime functie met alle ruimte om jezelf te ontplooien en door te groeien;
• Een jaarcontract, bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast dienstverband.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je werken in een dynamische omgeving binnen een gezellig, informeel familiebedrijf? Solliciteer dan direct! Je kunt je sollicitatiebrief en CV sturen naar: H.M.G. Bedtextiel B.V., Mispelhoefstraat 21, 5651 GK Eindhoven t.a.v. de heer M. Aktas, directeur Sales & Purchase. Uiteraard kan dit ook per e-mail naar info@hmgbedtextiel.nl

Sollicitatieformulier

Vul het sollicitatieformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Careersform

Voor- en achternaam

Geboortedatum

Geslacht

Upload CV

Upload motivatiebrief

E-mail

Telefoonnummer

Voer code in
captcha