Onze principes  

Wij zijn een familiebedrijf dat in 1988 in Nederland is opgericht. De bereidheid om zich volledig te committeren aan de onderneming is iets wat geldt voor iedereen die werkzaam is voor HMG Bedtextiel. Wij zijn en blijven onafhankelijk. Door onze eigen inspanningen kunnen we groeien en op deze manier onze koers voortzetten. Voor ons is de geografische nabijheid van onze klanten essentieel, waarbij een hoofdkantoor noodzakelijk is. Wij vinden het belangrijk dat wij handelen vanuit integriteit en eerlijkheid, wat gekenmerkt wordt door vertrouwen.


Onze doelstellingen

Wij willen onze klanten de beste producten leveren. Dit realiseren wij door goed te luisteren, gerichte service aan te bieden en advies te geven over onze producten en diensten. Wij streven er naar om inventief te zijn en om het verschil te maken. Vanuit deze gedachtegang willen wij duurzame relaties aangaan.

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn bedreven, inventief en verstaan het vak. Zij zijn gedreven om het beste te leveren. Daarom belonen en stimuleren wij onze medewerkers: zowel persoonlijk als professioneel. Wij streven gezamenlijk naar maximaal resultaat.