HMG Bedtextiel B.V.

HMG Bedtextiel

Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar een bekend begrip is in de textielbranche.  Wij wijden ons volledig aan de productie, import en export van textielproducten als dekbedden, slaapkussens, handdoeken, decoratieve kussens, matrassen en zitzakken.

Wij hebben vijftig medewerkers die zich dagelijks bezig houden met het creëren van op maat gemaakte producten. Wij halen onze grondstoffen uit China, India en Pakistan. Andere importlanden die belangrijk zijn voor ons zijn Spanje, Turkije, Polen, Bulgarije en Griekenland.

Door de jaren heen zijn wij nationaal en internationaal uitgegroeid tot een betrouwbare en flexibele partner voor vele winkelketens, inkooporganisaties, postorderbedrijven, groot- en detailhandel, webwinkels en deal sites.

Wij vinden innovatie belangrijk. Hierom zijn wij continu bezig met het zoeken naar innovatieve creaties om u de beste producten te leveren.  Ons assortiment bestaat uit meer dan 5.000 artikelen in verschillende modellen, kleuren en maten. Onze kracht is dat wij kunnen omgaan met alle productiestadia; van het voorbereidende werk tot aan de afgewerkte producten, verpakking en levering. Wij hebben producten op voorraad, maar maatwerkaanvragen is voor ons geen probleem. Wij bieden ook de mogelijkheid om producten te laten maken onder een eigen private label.

sit&joy

Sinds 2005 produceren wij zitzakken onder de merknaam sit&joy, dat de volgende onderliggende labels heeft:
● sit&joy
● play&joy
● pets&joy
● shop&joy
● sleep&joy
● lounge&joy

Meer informatie over sit&joy en de collectie is te vinden via www.sitandjoy.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I am text block. Click edit button to change this text.