brandinspotlight_Sitandjoy
Over sit&joy

Ooit begonnen als onderdeel van familie productiebedrijf HMG Bedtextiel B.V.
Sinds onze oprichting van sit&joy in 2004, hebben wij maar één doel: jou op een comfortabele manier plezier bezorgen. Wij bieden enkel de beste zitzakken aan, die zijn ontworpen met oog voor design: super sterke stoffen, kekke prenten en kleuren. Wij vinden het belangrijk dat wij continu blijven innoveren op een creatieve manier, met de focus op kwaliteit en service.

Onze kernwaarden zien wij als de kern van ons bedrijf en de basis voor ons bedrijfscultuur.

Innovatief
Innovativiteit, dat is wat wij belangrijk vinden. Wij zijn continu bezig met het zoeken naar innovatieve creaties, om aan uw behoeftes en verwachtingen te voldoen. Dit doen wij door “out of the box” te denken en durf en lef te hebben. U kunt er op rekenen dat wij blijven ontwikkelen op een creatieve manier.

Design
Onze originele nieuwkomers en onvergetelijke klassiekers zijn ontworpen met oog voor trendy design. Frisse, hippe prenten en kleuren en stoffen die onverwoestbaar zijn. Functioneel, door onze speciaal gekozen stoffen, waardoor ze overal te gebruiken zijn. In de woonkamer en slaapkamer, maar ook in de tuin of op het strand.

Plezier
Wij willen het leven aangenamer maken, dat iedereen plezier heeft. Stijl, kleur en comfort, dat is wat plezier maakt: plezier voor iedereen, voor jong en oud.
Comfort
Wij streven er naar dat u zich comfortabel voelt – het gevoel alsof u op een wolkje ligt. Zit, lig, en geniet.

Missie
#

Onze ambitie is meer dan alleen zitzakken aanbieden. Wij geloven dat plezier een essentieel onderdeel van het leven is. Ons streven is om dit over te brengen bij onze klanten en het leven aangenamer te maken. Wij doen dit door continu te blijven innoveren op een creatieve manier en comfortabele zitzakken te leveren, die ontworpen zijn met oog voor trendy design.

Visie
#

Wij willen de leukste zitzakkenaanbieder zijn die mensen op een comfortabele manier plezier bezorgd.