HMG erkenning

De slaapcollectie van HMG Bedtextiel garandeert een gezonde nachtrust. Onze collectie is van hoogstaande kwaliteit en biedt optimaal slaapcomfort. HMG doet veel onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld op het gebied van speciale vullingen en hoogwaardige tijken. Om de kwa- liteit van onze producten te waarborgen, testen we deze regelmatig op:

  • Isolatie: hoe goed houdt het product de lichaamswarmte tegen?
  • Slaapcomfort: wat is het vochtregulerend vermogen van het product?
  • Duurzaamheid: behoudt het product haar kwaliteit na intensief gebruik?

Nomite®neomite

Nomite® is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Dit is een samenwerkingsverband van de belangrijkste dons en veren verwerkende bedrijven in Europa.

Wat betekent het Nomite® label?

Een donzen dekbed met het Nomite® label is bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie voor huisstofmijt.

Hoe werkt het?

Donzen dekbedden voorzien van het Nomite® label hebben een zeer dichtgeweven tijk die het bin- nendringen van huisstofmijt tegen gaat.

DIS-TNO Garantiedis

Het totale aanbod aan dekbedden is groot. Welk dekbed moet u kiezen? Die keuze is niet altijd makkelijk. Het is van groot belang om het dekbed te kiezen dat bij u past. Dit is namelijk bepalend voor een jarenlange, goede en gezonde nachtrust.

Ieder mens heeft andere wensen en eisen op het gebied van slaapcomfort. De belangrijkste fabri- kanten hebben de handen ineengeslagen en een algemeen, merkonafhankelijk Dekbed Informatie Systeem (D.I.S.) ontwikkeld. De duidelijke omschrijving op het etiket dat aan het dekbed is beves- tigd, maakt het u makkelijker om tot de juiste keuze te komen. Het Dekbed Informatie Systeem is objectief, betrouwbaar en controleerbaar.

Warmte klassesysteem

Dekbedden worden altijd ingedeeld naar het Nederlandse Dekbed Warmteklasse Systeem.

  • Warmteklasse 1: het Winterdekbed. Warm dekbed, voor de koude slaapkamer of voor kouwelijke personen.
  • Warmteklasse 2: het All Year dekbed. Gemiddeld warm dekbed dat voor de meeste mensen een goede keuze is als dekbed voor het hele jaar.
  • Warmteklasse 3: het All Year Light dekbed. Een iets lichter dekbed voor het hele jaar. Geschikt voor de verwarmde slaapkamer of voor mensen die het niet snel
  • te koud hebben.
  • Warmteklasse 4: het Zomerdekbed. Een zeer licht dekbed dat geschikt is voor warme slaapkamers.

ourrecognitions_pdf