strategyprinciplesimg
Onze strategie en kernwaarden

Strategie

Bij HMG Bedtextiel hebben we de ambitie om de beste producten te produceren, aan te bieden, en te luisteren naar onze klanten. Door te weten wat de wensen en behoeftes van onze klanten zijn, kunnen we gerichte service leveren, producten en diensten adviseren en aanbieden. Daarbij streven we ernaar om het verschil te maken en om continu te verbeteren.

Ons doel is om duurzame relaties aan te gaan. Dit doen we aan de hand van de volgende strategische thema’s:

-Klantbelang centraal
-Innoveren en investeren

Kernwaarden

Wij beschouwen onze kernwaarden als de kern van ons bedrijf en als het kompas waarmee wij koers varen.

Vertrouwen
Vertrouwen is het fundament bij alles wat we doen. Vertrouwen komt terug in onze visie, ons gedrag en de manier waarop wij werken.
Persoonlijk en verbinden: bij ons draait het om het aangaan en onderhouden van duurzame, lange relaties, waar waarde creëren voor elkaar centraal straat. Wederzijdse vertrouwen is essentieel voor het succes van gezamenlijke inspanning.

Deskundig
We zijn bedreven in wat wij doen. Wij verstaan ons vak en werken inventief en gedisciplineerd. Onze lange jaren ervaring in het vak en onze discipline heeft ons gemaakt tot een deskundig partner. We zijn gedreven om het beste te leveren en staan hier ook voor. We zijn in staat om op een gemakkelijke, eenvoudige manier u te voorzien van de beste producten. Dit voor iedereen.

Flexibel
Dicht bij de klant staan. Hierdoor kunnen we snel en flexibel inspelen op wensen en vragen maar ook nieuwe ontwikkelingen. Snel schakelen, dat is wat wij kunnen: van gebruik van diverse soorten grondstoffen, tot aan productieplanning en levering.